top of page

Strategische Planning


In maart 2016 heeft ICA Nederland bij het sociale initiatief Buurtbuik strategie sessies gefaciliteerd, met als doel om het team en de organisatie te versterken en daarmee hun impact verder te vergroten. Buurtbuik gaat voedselverspilling tegen en vergroot de buurtcohesie in de wijk. De stichting is in 2014 ontstaan in Amsterdam Zuid en nadat de formule succesvol bleek, is Buurtbuik inmiddels actief in vier wijken in Amsterdam met de wens tot verdere uitbreiding.


Roel Raterink, oprichter Buurtbuik: "De kracht van Jeske ligt in de manier waarop ze mensen weet te betrekken bij een groepsproces. Ze weet die zo zeldzame balans te bewaren die elke trainer zoekt: ze


deint mee waar nodig maar schuwt ook niet om de groep een spiegel voor te houden. De methodiek die ze daarbij hanteert, biedt een goede structuur. Zowel de individuele coaching als de groepsessies met Jeske zijn bruisend, voor een groot deel dankzij haar enthousiaste en oprechte aanwezigheid".


Andere berichten
bottom of page