top of page
P1090418_edited.jpg

Facilitatie Trainingen

 

Wil jij weten hoe je interactieve bijeenkomsten ontwerpt, inspiratie krijgen over welke interactieve werkvormen je daarvoor kunt inzetten en meer leren over groepsdynamische processen?  Onze meest aangevraagde trainingen zijn de onderstaande, maar we ontwikkelen ook trainingen op maat.

Faciliteren - Technologie of Participation 1

We starten met onze visie op faciliteren en jouw rol als facilitator. Je leert de ToP®  Focused Conversation  kennen en toepassen, deze biedt je een stevige houvast voor het begeleiden van effectieve gesprekken, maar ook voor het opzetten van een waardevolle bijeenkomst. Tevens gaan we aan de slag met de ToP® Consensus Workshop, welke je concrete handvatten biedt om met een groep gestructureerd een resultaat te bereiken.  Je krijgt een internationaal erkend certificaat bij deelname.

Kijk hier voor meer informatie over de Top Methodes.

Lewis Deep Democracy - level 1

Wil je kennismaken met de methode om de volle potentie en wijsheid binnen een groep naar boven te krijgen en te benutten en leren werken met de praktische 5-stapsmethode om dat proces te begeleiden? Deep Democracy is bedoeld voor iedereen die met dynamiek binnen groepen te maken heeft. In level 1 wordt de theorie van Deep Democracy behandeld. Daarnaast krijg je de volledige toolset aangereikt om in de praktijk aan de slag te kunnen. In elk volgend level werk je aan een verdere uitbreiding van je skills als facilitator. Je wordt door Lewis Deep Democracy gecertificeerd bij deelname.

Lewis Deep Democracy - level 2 en 3

Heb je de smaak te pakken en wil je deze methode meer eigen maken, doe dan mee aan:

  • Level 2 waarin je o.a. de 5-stappen voor besluitvorming vanuit de rol als leider en/of facilitator leert toepassen. Een gesprek leert begeleiden waarin je zelf een belang hebt en aan de slag gaat met het in kaart brengen van groepsdynamiek middels role-mapping.

  • Level 3 waarin we aan de slag met methoden & vaardigheden om groepen waar diepere emotionele zaken en conflicten spelen op diep democratische wijze te kunnen begeleiden. 

Kijk hier voor meer informatie over Deep Democracy.

Kosten

€ 750,- per training, bij afname van 2 trainingen € 725,- en vanaf 3 trainingen € 695,- per training (excl. btw, inclusief materiaal en lunch).

Trainingen op maat

In de afgelopen 20 jaar hebben we voor vele verschillende partners trainingen en workshops faciliteren op maat ontwikkeld. 

 

Kijk hier voor voorbeelden en mogelijkheden.

"Leren faciliteren met een gemak en kracht dat commitment creëert"

Trainingsdata

 

Lewis Deep Democracy  - level 1 

24 & 25 oktober 2024 

Lewis Deep Democracy - level 2 

21 & 22 November 2024  

Lewis Deep Democracy - level 3

22 & 23 januari 2025

Faciliteren -  ToP methodes

Najaar 2024

Wat onze klanten zeggen:

 

Irith Koster, TACT adviseurs: "Het was geweldig, jullie training. Wij hebben dinsdag meteen zowel de ORIB als de Consensus workshop toegepast op ons eigen team, voor een strategiebijeenkomst die al gepland stond. Beiden werkten fantastisch en de sessie heeft heel veel opgeleverd. Ik kan niet wachten om de methodiek op meer plekken toe te gaan passen." 

Edo van der Kuur, Berckeley Square: "De Action Planning training geeft heel praktisch handen en voeten aan het co-creatief in beweging krijgen van groepen. Waardevolle dag waarna je met kennis en kunde aan de slag kunt!" 

Annelies Esveld, Pluryn: "INa het volgen van de ToP training heb ik de methodieken in praktijk gebracht. Het was een groot succes. De ORIB maakte de dag een 'complete dag' met van begin tot eind een echte structuur en met mijn team heb ik de Consensus Workshop gedaan. Mensen vonden het creatief, voelden zich uitgedaagd en we hebben de resultaten direct omgezet in actie!"

bottom of page