ToP® Training Wall of Wonder

Wanneer je een beslissing moet maken, kijk je natuurlijkerwijs terug naar het verleden en dan maak je keuzes in het heden. Deze praktische methode helpt om gestructureerd op zoek te gaan naar lessen uit het verleden om een leidraad te creëren voor de toekomst. Gezien de methode niet-oordelend is kunnen mensen objectief kijken naar hun ervaringen, tevens is er erkenning voor de inspanningen die het heeft gekost om op dit punt te arriveren, wat ervoor zorgt ervoor dat het verleden kan worden afgesloten. Zowel prestaties en tegenslagen onthullen kritische lessen die kunnen worden toegepast op toekomstige plannen.

 

De ToP® Wall of Wonder wordt onder andere ingezet bij analyses van projecten en organisaties, bij evaluaties, een creëren van context voor de strategische planning, persoonlijke reflectie en het analyseren van historische trends.

 

Inhoud en opzet van de workshop

Net als de andere trainingen is deze op een praktische en participatieve manier opgezet. Eerst ervaar je de methodes, om ze vervolgens zelf te experimenteren met toepassen in de eigen praktijk.

 

ToP®Training 

Basis Facilitation 

ToP® Training

Action Planning

ToP® Training

Wall of Wonder 

ToP® Training

Strategic Planning