Algemene voorwaarden ICA Nederland  | Privacy Statement  |  © 2017 door ICA Nederland

ToP® Training Action Planning

​

Gebruik jij de ToP® veel en zou je graag een verdieping willen? Of wil je graag wat opfrissen en tegelijkertijd een nieuwe methode (toepassing) leren? 

 

De ToP® Action Planning is een effectieve methode als je met de groep een gezamenlijk resultaat wil neerzetten. Inclusief en participatief. Of je nu een bestaand team bent met een gezamenlijk belang of juist met verschillende partijen met ieder eigen belangen voor de uitdaging staat om een gezamenlijk doel te realiseren. Of het nu gaat om het gezamenlijk realiseren van een wijkfeest of het opleveren van een bouwproject, deze methode helpt groepen (en multi-stakeholder projecten) om tot een gezamenlijke en realistische planning te komen. 

​

Inhoud en opzet van de workshop

De training is op een praktische en participatieve manier opgezet. Eerst ervaar je de methodes, om ze vervolgens gezamenlijk te analyseren en bediscussiëren, tenslotte ga je ermee aan de slag en leer je hoe je de methodes in eigen situaties kunt toepassen. In de training kijken we kort terug naar de focused conversation en consensus workshop en  gaan vervolgens aan de slag met het ervaren, een stukje theorie en zelf oefenen met de ToP® Action Planning. In een aantal creatieve en gestructureerde stappen geven we een evenement of initiatief vorm waar de groep al consensus over heeft bereikt. 

 

“Volg deze training als je een groep mensen echt concreet wil ondersteunen, zodat men komt tot concreet plan waarover zij volledig eigenaarschap hebben.”  Lysbeth Nicolai, Opbouwwerker Kearn Welzijn
 

​

ToP®Training 

Basis GFM

ToP® Training

Action Planning

ToP® Training

Wall of Wonder 

ToP® Training

Strategic Planning